De Total Card van GP Groot is dé tankpas voor de zakelijke rijder die regelmatig nationaal en internationaal onderweg is. Deze alles-in-één tankpas bespaart u tijd en geld, biedt veiligheid onderweg en administratief gemak.

De voordelen van de GP Groot Total Card

 • De alles-in-één tankpas!
  Met de Total Card kunt u niet alleen voordelig tanken in binnen- en buitenland, maar ook elektrisch laden (EV), uw auto wassen en producten uit de shop afrekenen.
 • Voordelig tanken én laden binnen een groot nationaal en internationaal netwerk
  De Total Card geeft u toegang tot een groot (inter)nationaal tankstation netwerk. De Total Card wordt op meer dan 16.000 tankstations in 21 verschillende landen geaccepteerd. Binnen Nederland wordt de Total Card op ruim 1.300 tankstations geaccepteerd, naast het eigen Total netwerk kunt u terecht op een groot aantal BP, Esso (EG) en Argos tankstations. Klik hier voor een actueel overzicht van de Total tanklocaties in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Heeft u een elektrisch of hybride voertuig? Total Card is te gebruiken bij een netwerk van meer dan 250.000 laadlocaties in Nederland en 27 andere Europese landen. Download de app van NewMotion om een laadlocatie bij u in de buurt te vinden.
 • Veilig en makkelijk betalen
  Naast betaalgemak staat veiligheid voorop bij de Total Card. De tankpas is voorzien van een persoonlijke pincode én een extra beveiligde EMV Chip ter voorkoming van skimmen. Daarnaast zorgen actieve fraudepreventie en online autorisatie ervoor dat u altijd en overal veilig met de Total Card betaalt.
 • Klaar voor de toekomst: Tank duurzame brandstoffen en maak gebruik van openbare laadpalen
  Met de tankpas kunt u ook duurzame brandstoffen tanken zoals CNG en LNG. Daarnaast  heeft u toegang tot alle openbare laadpalen in Nederland.
 • Tol betalen met de PASSango tolbadge
  Met de Total PASSango tolbadge betaalt u eenvoudig én snel tol en ontvangt u al uw bestedingen op één overzichtelijke factuur.
 • Tank AdBlue op 215 Europese Total tankstations
  AdBlue is niet meer weg te denken in een modern wagenpark. De meeste EURO 5 en 6 vrachtwagens hebben naast diesel ook SCR-vloeistoffen nodig. AdBlue is een hulpvloeistof voor dieselvoertuigen met een SCR-katalysator en helpt de uitstoot van stikstofdioxiden van dieselmotoren te verlagen.
 • Total Truck Assistance: Gratis 24/7 pechhulp voor vrachtwagens
  Pech onderweg: het kan iedereen overkomen. Met Total Truck Assistance kunt u in heel Europa rekenen op pechhulp. Voor Total Truck Assistance betaalt u geen abonnementskosten. U betaalt alleen voor de hulp die u gebruikt, zoals: pechhulp, juridische bijstand, betaling van boetes en reserveringsservices.
 • Eenvoudig BTW terugvorderen
  Als ondernemer heeft u meer dan genoeg aan uw hoofd. De Total Card biedt administratief gemak en maakt een einde aan het bewaren en verwerken van talloze bonnen. U ontvangt wekelijks één overzichtelijke digitale verzamelfactuur.
 • Tank AdBlue op 215 Europese Total tankstations
  AdBlue is niet meer weg te denken in een modern wagenpark. De meeste EURO 5 en 6 vrachtwagens hebben naast diesel ook SCR-vloeistoffen nodig. AdBlue is een hulpvloeistof voor dieselvoertuigen met een SCR-katalysator en helpt de uitstoot van stikstofdioxiden van dieselmotoren te verlagen.
Direct aanvragen
Total Card
U wilt direct profiteren van de Total Card
Neem contact op
over de Total Card
Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?
Zoek tanklocaties
van de Total Card
Vind een Total Card locatie voor onderweg

Heeft u een vraag over de Total Card van GP Groot?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0300

Direct contact