GO Card niet langer ondersteund

GP Groot brandstoffen en oliehandel is een nieuwe samenwerking aangegaan met Total. Naast de op Nederland gerichte GP Groot tankpas biedt GP Groot ook een internationale tankpas. Tot op heden was dat de (Texaco) GO tankpas. Als gevolg van de nieuwe samenwerking met Total wordt dit de GP Groot Total Card. Hierdoor wordt de GO tankpas niet langer door GP Groot ondersteund.

Op deze pagina leest u wat dit voor u betekent. 

U ontvangt binnenkort uw nieuwe GP Groot Total Card

Heeft u op dit moment nog een GO tankpas via GP Groot, dan ontvangt u binnenkort uw nieuwe GP Groot Total Card. U kunt uw nieuwe tankpas in de maanden augustus en september 2020 verwachten. Samen met de kaart ontvangt u instructies over het aanvragen van uw persoonlijke pincode. Deze heeft u nodig om te kunnen betalen met uw Total Card. 

Uw nieuwe Total Card biedt dezelfde producten en diensten als uw huidige GO Card. Daarnaast biedt de Total Card vele andere mogelijkheden, zoals duurzame brandstoffen, tol betalen en gratis pechhulp. 

Betalen op het tankstation

Heeft u uw nieuwe GP Groot Total Card en uw persoonlijke pincode ontvangen? Dan kunt u deze direct gebruiken. Tot 1 oktober 2020 is het ook nog mogelijk om met uw GO tankpas te betalen. Echter, vanaf 1 oktober wordt uw GO tankpas niet meer geaccepteerd en kunt u alleen met de nieuwe Total Card betalen.

Beheer en overzicht

GP Groot blijft ook voor de GP Groot Total Card uw aanspreekpunt. Wij verzorgen de facturatie en communicatie. Op verzoek kunnen wij periodieke overzichten leveren en producten en diensten wijzigen.

Ontdek de voordelen van de GP Groot Total Card!

De GP Groot Total Card is dé alles-in-één tankpas die u toegang geeft tot een groot nationaal en internationaal netwerk van meer dan 16.000 tankstations in 21 landen. Met de Total Card kunt u niet alleen voordelig tanken, maar ook elektrisch laden (EV), uw auto wassen, tol betalen, gratis gebruikmaken van pechhulp, etc.

Lees meer over de GP Groot Total Card
Neem contact op
over de GO tankpas of GP Groot Total Card
Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?
Meer informatie
over de GP Groot Total Card
U wilt direct profiteren van de Total Card tankpas
Zoek tanklocaties
van de GP Groot Total Card
Vind een Total Card locatie voor onderweg

Direct contact

Heeft u nog vragen?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0300

Container huren Direct contact