GP Groot tankpas

De zakelijke GP Groot tankpas is te gebruiken bij meer dan 500 tankstations in Nederland. Veel van onze tankstations zijn uitgerust met een buitenpaal, zodat u er 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt tanken.

GP Groot tankpas
Total Card

De Total Card van GP Groot is dé tankpas voor de zakelijke rijder die regelmatig nationaal en internationaal onderweg is. Deze alles-in-één tankpas bespaart u tijd en geld, biedt veiligheid onderweg en administratief gemak.

Total tankpas
GO tankpas

GP Groot heeft de internationale GO tankpas per 1 september 2020 vervangen door de Total Card. We geven de GO Tankpas niet meer uit maar accepteren deze nog wel op onze tankstations. Lees hier wat dit voor u betekent.

GO tankpas
Total HappyFuel Card

Op zoek naar een origineel cadeau of relatiegeschenk? Geef een HappyFuel Card! De HappyFuel Card is verkrijgbaar op de bemande Total tankstations van GP Groot.

Total HappyFuel Card
Stralend schoon op weg met GREAT CARWASH

Great Carwash is het carwash-concept van GP Groot en maakt gebruik van de nieuwste generatie roll-over autowasinstallaties. Met de Great Carwash waspas profiteert u standaard van hoge kortingen! Vraag naar de gratis waspas op één van de Great Carwash locaties.

GP Groot waspas

Direct contact

Wilt u 24/7 tanken
zonder geld op zak?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0330

Direct contact