JAX voedselveilige smeermiddelen

GP Groot is leverancier van JAX. JAX is producent van voedselveilige smeermiddelen voor bedrijven in de dranken- en voedingsmiddelensector. Op dit vlak heeft JAX altijd een voortrekkersrol gespeeld. Zo had JAX als eerste een geregistreerd voedselveilig vet. Maar ook vandaag de dag leveren zij nog pionierswerk met een uitgebreid assortiment producten voor de meest veeleisende toepassingen. Door jarenlange ervaring heeft JAX een schat aan technische expertise en profiteert u, als klant van GP Groot, van de allernieuwste technologie├źn op het vlak van tribologie.

Als onafhankelijk smeermiddelen merk doet JAX nooit concessies op het gebied van kwaliteit en worden producten voortdurend verbeterd op basis van innoverende technologie├źn.

Meer dan alleen voedselveilige smeermiddelen

JAX biedt meer dan een assortiment voedselveilige smeermiddelen. Heeft u een specifieke toepassing? Dan kunt u via GP Groot door JAX een nieuw smeermiddel laten samenstellen. Als het nodig is, kan daarnaast met spoed een test worden uitgevoerd in het onafhankelijk RPM-laboratorium van JAX.

JAX
productadvies
Persoonlijk advies over de voedselveilige smeermiddelen van JAX?
JAX
website
Alles over de voedselveilige smeermiddelen van JAX

Direct contact

JAX voedselveilige smeermiddelen bestellen?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0350

Direct contact