Op vrijdag 25 oktober jl. heeft GP Groot brandstoffen en oliehandel de exploitatie overgenomen van het tankstation Argos Den Helder, gelegen aan de Baljuwstraat 139 te Den Helder.

Het Argos tankstation werd al enige jaren door GP Groot bevoorraad. De locatie is bij de overname veranderd van een bemand tankstation naar een onbemand self-service tankstation. Dit betekent dat klanten de brandstoffen uitsluitend aan de pomp kunnen afrekenen. Om dit mogelijk te maken is de locatie voorzien van nieuwe pompen en betaalapparatuur. De volgende brandstofproducten zijn er verkrijgbaar: Euro 95, Super Plus 98–E5 en Diesel.
De medewerkers van Tankservice Den Helder blijven vanuit de aanwezige shop en dubbele roll-over wasstraten hun service verlenen.

Op donderdag 14 november a.s. wordt er een feestelijke openingsactie georganiseerd. Tussen 16.00-18.00 uur kunnen klanten een gokje wagen aan het Rad van Fortuin, waarbij zij kans maken op een gratis tank brandstof van maximaal 50 liter. Klanten die tijdens de openingsactie ook op de foto gaan met het promotieteam, maken nog eens kans op een tankpas met €250,- tanktegoed.

Zakelijk tanken met de GP Groot tankpas
Zakelijke rijders kunnen bij Argos Den Helder veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kan op meer dan 300 locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende gratis GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie. Naast de eigen tankpas van GP Groot worden op Argos Den Helder onder meer de volgende tankpassen geaccepteerd: Go Tankpas, Routex en Argos.