Groothandel
Traditionele brandstoffen

GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in brandstoffen. We leveren motorbrandstoffen in heel Noord West Nederland, aan (semi-) overheidsinstellingen en bedrijven met een eigen thuistankinstallatie, op niet-permanente locaties zoals bouwterreinen en aan tankstations.

GP Groot levert alle gangbare brandstoffen in elke gewenste hoeveelheid franco op locatie, waaronder:

  • EN590 Laagzwavelige diesel (B7 en premium varianten)
  • EN228 Ongelode benzines (E10, Euro 95, Super plus 98 en premium varianten)
  • Petroleum

Alle door ons geleverde brandstoffen zijn van hoge kwaliteit en voldoen ruimschoots aan de daaraan gestelde eisen en normen. We hebben leveringsovereenkomsten met meerdere vooraanstaande brandstofproducenten en -groothandelaren. Daardoor kunnen we optimale leverbetrouwbaarheid en productkwaliteit garanderen.

 

De nieuwe Euro 95 – E10

Sinds 1 oktober 2019 is Euro 95 – E5 vervangen door Euro 95 – E10. Wilt u meer weten over deze brandstof en of u het kunt tanken? Op deze pagina vindt u de nodige informatie.

Dieseluitstoot terugdringen

SCR vloeistoffen als AdBlue en OptiSpray zijn bij een modern wagenpark niet meer weg te denken. De meeste EURO 5 en 6 vrachtwagens maar ook de nieuwste landbouwtrekkers, grondverzetmachines en personenwagens hebben naast diesel ook deze vloeistoffen nodig.

Meer over SCR vloeistoffen
Duurzame
mobiliteit
Meer informatie over minder milieubelastende brandstoffen.
Direct
bestellen
Wilt u direct brandstoffen bestellen?

Direct contact

Brandstofadvies?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0300

Direct contact