Gasloos maken van (bestaande) woningen en wijken, circulair bouwen, energietransitie, terugdringen van CO2 uitstoot. Enkele termen die steeds vaker voorbijkomen als het gaat over duurzaamheid in de bouwsector. Ook uw onderneming moet hiermee aan de slag, om de duurzame ambities te realiseren moet er op diverse fronten worden doorgepakt.

GP Groot is al decennia actief als brandstof- en smeerolieleverancier voor land- en tuinbouwers, loonwerkers en andere agrarische bedrijven. Wij begrijpen dat u zich tijdens het oogstseizoen geen stilstand kunt veroorloven. Stipte en betrouwbare levering van brandstoffen en smeermiddelen zijn een must.

Zo kunnen de milieu- en klimaatprestaties van uw bestaande diesel aangedreven machines en voertuigen enorm worden verbeterd door over te stappen op HVO. Met deze synthetische dieselbrandstof die gemaakt wordt van plantaardige afvaloliën kan een CO2-uitstootreductie tot wel 89% worden behaald.

We bieden continuïteit en besparing door automatische brandstofbevoorrading van uw homebase en/of IBC door middel van inhoudsmeetsystemen. Daarnaast helpen we u uw wagen- en machinepark in topconditie te houden met onze geavanceerde smeermiddelen, die aan de strengste eisen van de verschillende fabrikanten voldoen.

Wij leveren:

  • (Bio)brandstoffen en AdBlue voor uw thuistankinstallatie of werklocatie
  • (Bio)brandstoffen en AdBlue onderweg met de GP Groot- of de GO-Tankpas
  • Brandstof- en tankadvies voor een optimale CO2-reductie en kostenbeheersing
  • Milieu- en energie efficiënte smeermiddelen en vloeistoffen voor uw machine- en wagenpark
  • Technische ondersteuning op maat
Onze
brandstoffen
Levering van zowel traditionele als
duurzamere brandstoffen
Onze
smeermiddelen
Optimale oplossingen voor uw voertuigen en materieel.
Onze
tankpassen
24/7 tanken zonder geld op zak

Direct contact

Meer weten over uw specifieke mogelijkheden?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 03 00

Direct contact