Er was een tijd dat een autobedrijf met twee verschillende soorten motorolie bijna alle automerken kon onderhouden. Nu is dat anders, het lijkt wel of iedere autofabrikant eigen specificaties heeft.

Strengere oliespecificaties, longlife-intervallen, technisch advies, opslag & milieu, … motorolie is tegenwoordig meer dan zomaar een flesje olie met de juiste viscositeit uitzoeken. Voor een universeel autobedrijf is dit een flinke uitdaging.

De energietransitie is in volle gang. De autoindustrie verandert mee. Het wagenpark zal de komende jaren behoorlijk veranderen. GP Groot volgt de transitie op de voet en biedt nu bijvoorbeeld al (snel-)laadoplossingen voor elektrische voertuigen.

GP Groot biedt kwaliteitsgerichte garagebedrijven een aantal producten en diensten. We kennen als geen ander het nieuwste type motoren en hun specificaties. Onze energie-efficiënte smeermiddelen zijn precies daarop afgestemd. Ze bieden de optimale bescherming. Net zo geavanceerd als de motoren zelf.

Met onze merken en door middel van onze technische, promotionele en verkoopondersteuning staan wij u als geen ander terzijde. Zo helpen wij u om uw rendement te verhogen.

Wij leveren:

  • Energie-efficiënte smeermiddelen en vloeistoffen van Texaco, Delo en Argos Oil
  • Technische, promotionele, verkoop- en equipmentondersteuning
  • Rendement verhogende werkplaatsconcepten
  • Technisch advies door onze specialisten
  • Brandstoffen op uw thuistankinstallatie of onderweg met onze tankpassen
Onze
brandstoffen
Levering van zowel traditionele als
duurzamere brandstoffen
Onze
smeermiddelen
Optimale oplossingen voor uw voertuigen en materieel.
Elektrisch
rijden
Duurzame mobiliteit met elektrisch vervoer.

Direct contact

Meer weten over uw specifieke mogelijkheden?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 03 00

Direct contact